Нашите новости

Продажба на деловен простор со 80 м2

Деловен простор со 80 м2 на бул.Илинден бр.160

19.05.2020

Продажба на деловен простор со 57м2

Деловен простор со 57 м2 на бул.Илинден бр.160

18.05.2020

Трособен стан од 84m2 во Карпош 2.2

Преку миксот на пудресто розова и сива боја, во ентериерот е постигнат воодушевувачки отмен и луксузен ефект.

04.04.2019

Дабар @ Саем за градежништво 2018

ДАБАР @ САЕМ ЗА ГРАДЕЖНИШТВО 2018! Ве очекуваме во Хала 2 :) Комплекс ВИП Арена Борис Трајковски | Хала 2 24.10 - 28.10.2018

19.10.2018

Еднособен стан од 40m2 во Карпош 2.2

Преку миксот на пудресто розова и сива боја, во ентериерот е постигнат воодушевувачки отмен и луксузен ефект.

11.09.2018