Дабар @ Саем за градежништво 2018

Ве покануваме на Саемот за Градежништво 2018, каде со свој штанд во Хала 2 ќе се претстави Дабар.

ВЕ ОЧЕКУВААТ ГОООЛЕМИ САЕМСКИ ИЗНЕНАДУВАЊА!

Саемот за Градежништво 2018 ќе се одржи од 24 до 28 октомври во комплексот ВИП Арена Борис Трајковски.


ЛОКАЦИЈА | КОМПЛЕКС ВИП АРЕНА БОРИС ТРАЈКОВСКИ


Ве очекува богата понуда на флексибилни решенија. Уверете се во квалитетот на изградба од прва рака.

Градиме доверба од 1992 година.

СЕ ГЛЕДАМЕ НА САЕМ,
Дабар - Друштво за градежништво